Közösképviselet - Tóth Viktória

BATOVI LOGISTICS KFT.

 1106 BUDAPEST
 +36202395900

TÁRSASHÁZKEZELÉS, KÖZÖS KÉPVISELET

 +36703323712
 info@kozoskepviseletbp.hu
Kijelentkezés
Title
Tartalomhoz ugrás
Rólunk
Tóth Viktória vagyok, két gyermek boldog édesanyja. A főiskolás éveimet követően az Infosys vállalatirányítási szoftver pénzügy moduljának vezető programozója voltam. 2002-ben férjemmel megalapítottuk a B.Zs.V. Kft.-t, melyben vezető pozíciómon belül a cég pénzügyi, gazdasági és marketing feladatainak ellátását irányítottam. Első gyermekem születését követően 2007-től a Citadella Hotel marketing osztályán kezdtem dolgozni, ahol kiváló szakmai elismerésem gyanánt az osztály vezetőjének neveztek ki. Itt dolgoztam egészen a második gyermekem születéséig. Az otthon töltött időszak alatt tudatosan készültem a jövőre, mint Társasházkezelő, közös képviselő. A sok tanulás és befektetett energia 2016 augusztusában hozta meg gyümölcsét, amikor lakhelyemen a Közgyűlés Társasházkezelő, közös képviselőnek választott.
TEVÉKENYSÉGEK

Közös képviselőként az egyik legfontosabb feladatomnak a tulajdonosok bizalmának elnyerését tűztem ki. Ennek érdekében a társasházak részére minden esetben egy olyan jelszóval védett weboldalt készítek, ahol minden tulajdonos számára nyomon követhetőek a pénzmozgások, szerződések, alapdokumentumok, folyószámlák, elérhetőségek. Szintén a legfontosabb feladataim közé sorolnám a pályázatok figyelését, írását. Elmondhatom, hogy közös képviselőként nem múlt el úgy év, hogy társasházaimnak ne nyertem volna el vissza nem térítendő önkormányzati támogatást. Hiszem, hogy a közös munka alapja a tulajdonosokkal való személyes kontaktus, ezért megválasztásom után személyesen kérem ki véleményüket, javaslataikat, és igény szerinti fogadóórákat tartok.
HIVATÁS

Hivatásom társasházak modern képviselete, melyet az ügyfelek mindenkori igényeit figyelembe véve, kizárólag a lakóközösség iránymutatásai alapján végzek. Az együttműködés alapja a 2003. évi CXXXIII. Társasházi Törvény. Munkatársaim és állandó megbízással rendelkező profi vállalkozóim felkészültsége kiterjed a pénzügyi, jogi és műszaki területekre. A mindennapokban a tulajdonosokkal együttműködni képes, kedves társasházkezelő kollégák állnak a tulajdonosok rendelkezésére. Tapasztalt csapatomat a szakértelem és precizitás jellemzi, így a társasházak kezelésével kapcsolatosan minden felmerülő problémára megoldást tudunk nyújtani. A Számvizsgáló Bizottság részére heti/havi fogadóórákat, folyamatos ellenőrzési és betekintési lehetőséget biztosítok.
KITÜNTETÉS

2019. évben a Lakásszövetkezetek és Társasházak Érdekvédelmi Szövetsége szakmai kitüntetésben részesített.
Ahogy egyre inkább érkeztek a felkérések a környező társasházakból, kezdtem tudatosan felépíteni a vállalkozásomat. A mai napra összeszokott, több éves tapasztalattal rendelkező csapattal vállalom budapesti és annak vonzáskörzetében található társasházak képviseletét.

  • Tóth Viktória - Tulajdonos, Ügyvezető igazgató; Társasházkezelő; Informatikus; Európai Uniós pályázatíró és projektmenedzser
  • Lóczy Tímea - Tulajdonos; Társasházkezelő; Gazdasági és Pénzügyi ügyintéző; Biztosításközvetítő
  • Balázs Adrienn - Irodavezető
  • Dr. Varga Roland - Ügyvéd
  • Pohóczky Éva - Mérlegképes könyvelő
  • Tóth Attila - Karbantartás; Víz - csatorna, gáz, fűtés és klíma
  • Fenyvesi Ferenc - Karbantartás; Villany
  • Beregi Norbert - Gondnokság, Szemétszállítás
  • Mizsei Nikolett - Takarítás, Kertészet, Szemétszállítás
Aktuális állásajánlatainkat kövessék nyomon a facebook oldalon!
1106 Budapest
  info@kozoskepviseletbp.hu
  www.kozoskepviseletbp.hu

KOZOSKEPVISELETBP.HU | MINDEN JOG FENNTARTVA | © 2021
Vissza a tartalomhoz